اسید سولفوریک ,قیمت فروش اسید سولفوریک ,اسید سولفوریک چیست ,سودپرک ,اسید کلریدریک ,فروش اسید کلریدریک , قیمت اسید کلریدریک ,اسید کلریدریک چیست تهران اسید

» » استئارات سدیم | sodium stearate

استئارات سدیم | sodium stearate

استئارات سدیم | sodium stearate

در رابطه با کسب اطلاعات راجع به قیمت خرید و فروش استئارات سدیم با ما تماس حاصل فرمایید.

مشخصات محصول :

  • نام شیمیایی : استئارات سدیم.
  • اسامی مترادف با استئارات سدیم : صابون سدیم.

استئارات سدیم چیست ؟

استئارات سدیم نمک سدیمی کربوکسیلیک اسید 18 کربنه اشباع شده می باشد، صابون مصرفی در پودرهای شوینده است. این ماده از خنثی شدن استئاریک اسید با سود بدست می آید. این صابون کاملا در آب محلول است. این جامد سفید رنگ رایج ترین صابون می باشد. این صابون در بسیاری از انواع دئودورانت های جامد، لاستیک، رنگ های لاتکس و جوهر یافت می شود و جزئی از برخی افزودنی های مواد غذایی و طعم دهنده غذا است.

ویژگی های استئارات سدیم :

  1. پاک کننده مناسب.
  2. کاهش دهنده یون های سختی آب در کنار سازنده های قوی.
  3. کنترل کننده کف سورفاکتانتها در ماشین لباس شویی.
  4. کمک به نرم کردن البسه.

استئارات سدیم چیست؟

کاربرد و موارد مصرف استئارات سدیم :

  1. تمامی پودرهای شوینده البسه ماشینی.
  2. از این ماده در فرمولاسیون ابتدایی انواع چربی گیرها استفاده می شود.
  3. استئارات سدیم دارای دو بخش آبدوست و آبگریز است. این دو اجزای شیمیایی مختلف را وادار به تشکیل micelles، که در حال حاضر بیرون سر آبدوست و آبگریز ( هیدروکربن) خود را داخل، ارائه یک محیط لیپوفیل برای ترکیبات آبگریز است. همچنین داروسازی به عنوان یک سورفاکتانت برای کمک به حلالیت ترکیبات آبگریز در تولید اسفنج های مختلف دهان استفاده می شود.
  1. استئارات سدیم به عنوان یک جز اصلی از صابون پس از صابون از روغن و چربی تولید می شود. درصد استئارات سدیم بستگی به چربی مواد تشکیل دهنده می باشد. پیه نهنگ و غیره که برای شمع سازی به کار می رود است به خصوص در محتوای اسید استئاریک ( تری گلیسرید)، در حالی که اکثر حاوی چند درصد است.
  2. استئارات سدیم یک ماده بسیار کاربردی در فرمولاسیون های آرایشی است. این می تواند امولسیون مانند لوسیون تثبیت، باعث می شود که آن را یک محصول ضخیم تر، غلیظ تر و باعث می شود که آن را به یک محصول احساس و ظاهر خامه. استئارات سدیم نیز از ترکیبات عمده صابون است. در دئودورانت محصول آن است که توانایی منحصر به فرد به شکل یک ژل با مواد دیگر مانند پروپیلن گلیکول، گلیسیرین و پروپان است. این ژل را می دهد دئودورانت چوب ساختار پایه آن است، به طوری که می توان آن را به درستی در شیوه مصرف کنندگان انتظار می رود استفاده شده است.
  3. استئارات سدیم، به عنوان مثال، یک عنصر است که نقش کلیدی در بعضی از پاک کننده های پوست. این ترکیب اسید استئاریک با آب قلیایی تولید می شود، مانند بسیاری از صابون ها ، آن را از هر دو چربی و قلیایی تشکیل شده است. استئارات سدیم یک نوع از سورفکتانت است که یک عامل که اساسا باعث می شود آن را برای آب آسان تر به پوست شما چرک است. سورفکتانت ها از دو بخش ساخته شده است – یکی از بخش هیدروفیل سمت جذب آب، در حالی که بخش دیگر نیز همین طور است.همانطور که شما به پوست خود را شستشو، از طرف دیگر آب گریز سورفاکتانت چسبیده به روغن و گرد و خاک در عین حال که سمت آبدوست جذب آب، اجازه می دهد بقایای به آبکشی کردن. صابون سدیم معمولا احساس سخت به لمس، حتی اگر آنها به آسانی در آب حل شوند.
  4. استئارات سدیم تنها ماده مورد استفاده در صابون نمی باشد. در طول این سال ها، سازندگان صابون به تدریج عطرها، مرطوب کننده ها و رنگ ها را به مخلوط اضافه شده است. علاوه براین، استئارات سدیم تنها سورفاکتانت خارج وجود دارد نمی باشد. است. با این حال سورفاکتانت نسبتا خفیف است و کمتر احتمال دارد که نسبت به برخی دیگر باعث ناراحتی می شود.
  5. دئودورانت ها : توانایی تشکیل ژل با مواد دیگری مانند پروپیلن گلیکول.
  6. لاستیک و لاستیک خام لاتکس.
  7. مرکب.
  8. افزودنی و طعم دهنده غذا.
  9. از صنایع دارویی به عنوان surfactant ( مواد فعال در سطح) برای کمک به حلال شدن اجزا غیر محلول در فوم های دهانی.
  10. صابون دست ساز و لوکس، رنگ های آرایشی.
  11. تثبیت کننده آمولسیون ها ( جلوگیری از جدا شدن روغن و اجزا پایه آب از یکدیگر.)
  12. کمک به ایجاد کف ضخیم تر در شامپو و سایر محصولات کف کننده.
  13. صابون کشش سرد در صنعت فولاد و ... جهت روانسازی و سهولت در عملیات فورجینگ و پرسکاری.
  14. چربیگیری و پایه انواع چربی زداها.

این مطلب راجع به استئارات سدیم، استئارات سدیم چیست، فروش استئارات سدیم، کاربرد استئارات سدیم، استئارات کلسیم، کاربرد استئارات روی، sodium stearate

این مطلب توسط شرکت کیمیا تهران اسید جمع آوری گردیده است.

سایت : www.tacid.ir

شماره های تماس :

02133703710-33708312

09128708456-09128708457

کاربران گرامی می توانند جهت دانلود مطالب فوق روی لینک زیر کلیک نمایند. smile smile

مقاله اسید کلریدریک

 

 

 

 

 

 

 

 


تگ های مطلب :

محصولات مرتبط :

مقالات مرتبط :